Perdelele dau personalitate unei camere si ajuta la trecerea look-ul ui de la casual la unul indraznet sau dramatic. Cand vine vorba de alegerea unei perdele pentru living sau dormitor, iti recomandam sa mergi pe optiunile neutre subtile sau modele indraznete concepute de artisti talentati.

Alegerea perdelelor pentru ferestre

Perdelele din bumbac sunt casual, usor de curatat si filtreaza in mod placut lumina. Daca vrei o camera luminoasa si vesela, perdelele din bumbac sunt cea mai potrivita alegere. Pentru un aspect mai dens si mai multa intimitate si control al temperaturii, poti incerca perdele de dormitor din bumbac captusite.

Ingrijire perdele din bumbac

Perdelele pentru dormitor realizate din bumbac necesita o intretinere minima. Se curata uscat si se pot aspira. Pentru pastrarea pliurilor, se poate folosi o placa de calcat verticala, de la sistemul de prindere pana in partea de jos a perdelei.

Perdele bucatarie din in

Perdelele de bucatarie din in au o tesatura texturata care difuzeaza frumos lumina. Acestea asigura un look casual foarte placut.

Ingrijire perdele bucatarie din in

Dupa curatarea uscata a perdelei de bucatarie din in, se poate agata imediat la fereastra pentru a se intinde. Aspectul usor cutat si relaxat al perdelei din in pentru bucatarie, face parte din imaginea sa.

Pentru a indeparta cutrele incapatanate, umezeste usor perdeaua si netezeste-o cu o placa cu aburi. Pentru a preveni acumularea prafului in plicuri, perdeaua din in, din bucatarie sau din living, poate fi aspirata periodic.

Perdele living din matase

Perdelele pentru living din matase difuzeaza lumina intr-un mod placut si creeaza o atmosfera placuta si relaxanta. Din cauza luminii soarelui, acestea se deterioreaza mai usor. Pentru a evita acest lucru, perdelele de living din matase pot fi captusite – lucru recomandat in special atunci cand ferestrele sunt sub expunerea directa a soarelui.

Ingrijire perdele living din matase

Perdelele din matase din living se curata uscat si se aspira periodic cu o perie pentru a preveni acumularea prafului intre pliuri. Pentru a pastra aspectul bine conturat al pliurilor si a elimina riscul patarii, se recomanda evitarea udarii draperiilor.

Perdele albe

Citeste continuarea aici: Cum sa alegi corect perdelelor pentru ferestre

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}