Crearea unui site web de comert electronic nu trebuie sa fie atat de dificila sau atat de costisitoare pe cat ati putea crede. Multe forme de solutii de comert electronic pot fi extrem de intimidante pentru noii agenti de marketing online.

Desi multi agenti de marketing online noi realizeaza rapid beneficiile oferite de produse online care pot fi achizitionate si procesate instantaneu prin intermediul unui sistem eficient de cos de cumparaturi, multi amendeaza procesul de stabilire a unor sisteme de comert electronic eficiente, complex, costisitor si intimidant din punct de vedere tehnic.

Acest lucru este complex si gre de inteles, insa acesti factori in sine ii determina pe multi antreprenori online noi sa nu testeze si sa implementeze solutii de ecomerce care ar putea spori experienta web a vizitatorilor lor si ar putea castiga venituri suplimentare din siteurile lor web.
 
Nu trebuie sa fie asa, mai ales daca faci putina cercetare. Site-urile web abilitate pentru comertul electronic nu trebuie sa implice activitati laborioase si investitii costisitoare de pornire.
 
O modalitate de a adauga valoare stieului tau web este sa gasesti o solutie de comert electronic care este „preproiectata” si pre-populata cu produse care completeaza continutul tau existent.

Aceste sisteme de comert electronic pot fi conectate direct la site-ul dvs. web existent si multe necesita foarte putine abilitati tehnice.

Unele solutii de comert electronic pre-proiectate ofera proprietarilor de site-uri web capacitatea de a personaliza continutul, designul si categoriile de produse cu elemente de design si produse care se potrivesc cu usurinta in schema dvs. web actuala si o valoare enorma a continutului si ofertelor dvs. existente.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa luati in considerare aceasta optiune, mai ales daca sunteti nou in activitatile de marketing online si comert electronic:

 Costuri reduse de pornire pentru a va activa complet comertul electronic.
Evident, acesta este un avantaj imens pentru cei care doresc sa determine fezabilitatea comertului electronic fara a cheltui sume uriase de bani.

 Implementare rapida cu provocari tehnice foarte scazute.
 
Daca pur si simplu nu aveti resursele tehnice pentru implementarea unui site de comert electronic, aceasta elimina total blocajele tehnice asociate implementarii.

 Scalabilitatea solutiei de comert electronic este flexibila si imediata.
 
Dupa ce ati testat solutia de comert electronic, puteti scala rapid inventarul de produse si va puteti extinde ofertele fara a fi nevoie sa apelati la resurse exhaustive si expertiza tehnica.

 Personalizarea proiectarii site-ului dvs. de comert electronic pentru o integrare usoara in continutul existent.
 
Nu este nevoie sa reinventati roata aici, pur si simplu extindeti-va designul actual, schemele de culori si machetele la solutiile de comert electronic pre-proiectate pentru a se integra cu usurinta in site-ul dvs. web.

 O reducere generala a durerilor de cap tipice asociate cu proiectarea, dezvoltarea si implementarea.
 
Aceasta este o zona care intimideaza total multi proprietari de site-uri web care se gandesc sa-si extinda proprietatile web pentru a include functionalitatea comertului electronic.

Solutiile de comert electronic pre-proiectate pot elimina total aceste obstacole si va permit sa testati si sa implementati cu usurinta ideile de comert electronic.

 Testarea imediata la nivel de nisa a ideilor tale de comert electronic.
 
In multe cazuri, este posibil sa nu fiti sigur daca site-ul dvs. web se preteaza activitatilor de comert electronic. Site-urile web de comert electronic pre-proiectate, plug and play va permit sa determinati fezabilitatea si sa testati fluxuri suplimentare de venituri potentiale care va pot consolida proprietatile web existente.
 
Desi toti factorii enumerati mai sus se pot dovedi vitali in ceea ce priveste adaugarea de functionalitati de comert electronic la o proprietate web existenta, exista cativa care sunt deosebit de importanti daca va ganditi sa adaugati o functionalitate dinamica de comert electronic si o monetizare suplimentara oricarei prezente web existente. Cel mai bun exemplu este www.ivu.ro
 
Unul dintre cele mai mari avantaje este de departe costul scazut de pornire asociat cu monetizarea site-ului dvs. web cu un sistem de comert electronic.

Costul scazut de pornire va va permite sa va testati ideile, sa oferiti linii de produse vizate pentru vizitatori si sa evaluati fezabilitatea extinderii ofertelor de comert electronic fara teama de a cheltui tone de bani pentru a face acest lucru.
 
In conditii tipice, testarea oricarei forme de sistem de comert electronic ar putea fi foarte costisitoare. Solutiile de comert electronic pre-proiectate elimina acest obstacol si va permit sa realizati acest lucru cu foarte putin efort, cost de proiectare si cost de administrare „back-end”. In cele mai multe cazuri, produsele oferite de aceste tipuri de sisteme de comert electronic sunt expediate direct catre clientii dvs. si nici macar nu trebuie sa va implicati in procesul de onorare. Pur si simplu nu ar putea fi mai usor decat atat!
 
Odata ce ati determinat fezabilitatea de a adauga un sistem de comert electronic pe site-ul dvs. web, puteti migra catre o platforma mai controlata, care va permite mai multa flexibilitate si marje de profit crescute, odata ce testarea initiala este finalizata si obtineti rezultate pozitive.

Acest proces poate avea loc dupa o luna sau doua de testare si s-au observat rezultate satisfacatoare.

Una dintre cele mai stringente intrebari referitoare la sistemele de comert electronic pre-proiectate este aceasta… „Unde pot gasi aceste tipuri de sisteme de comert electronic pre-proiectate pe care le pot testa?”
 
Dupa ce am cercetat cateva dintre aceste optiuni, am identificat o solutie care este usor, eficienta si destul de simplu de implementat.

Iata o solutie simpla care permite practic oricui cu un site web sau prezenta web sa inceapa sa castige bani in plus astazi. Amazon si Amazingwebstores.com ofera o solutie simpla plug and play, care este destul de usor de personalizat si integrat in aproape orice site web.

Acest lucru este, de asemenea, eficient, deoarece puteti folosi credibilitatea Amazon si puterea inventarului de produse si a tehnologiei Amazon pentru a vinde cu usurinta prin propriul magazin web personalizabil.

Acest lucru va ofera posibilitatea de a opera un site web complet functional alimentat de Amazon in cateva minute. Mai bine, ofera o perioada de incercare GRATUITA de 7 zile, care va permite sa va familiarizati cu functionalitatea si caracteristicile asociate programului.

Statisticile arata ca cumparatorii online cresc in mod constant. Testati-va optiunile de comert electronic utilizand site-uri web si sisteme de comert electronic pre-proiectate care ofera functionalitate si credibilitate completa pentru a va extinde prezenta pe web si pentru a adauga valoare si functionalitate proprietatilor dvs. web.
 

3 thoughts on “Crearea unui site web de comert electronic cu bani putini

  1. Articolul este foarte bine documentat si ofera sfaturi practice pentru a ne gestiona mai bine resursele financiare. Sunt de acord ca educatia financiara ar trebui introdusa in programa scolara, astfel incat tinerii sa fie pregatiti pentru viitorul lor financiar. Recomand acest articol tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniul financiar.

  2. Am aflat multe lucruri noi din acest articol despre economisirea banilor. Acum inteleg mai bine de ce este important sa avem un buget si sa ne urmam planul de economisire. De asemenea, am invatat despre diverse strategii de investitii care pot fi folosite pentru a ne creste economiile. Multumesc pentru aceste informatii utile!

  3. Foarte interesant articolul! Sunt de acord cu autorul ca educatia financiara este esentiala pentru fiecare individ. Este important sa invatam cum sa gestionam banii si cum sa facem investitii inteligente. Acest articol ofera informatii valoroase despre acest subiect si ma motiveaza sa imi imbunatatesc abilitatile financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *