Pentru cei mai multi dintre noi experienta cu stilouri clasice incepe in timpul scolii si cei mai multi isi amintesc de aceste instrumente de scris ca fiind cele care pateaza mainile.

In realitate, acum exista mai multe tipuri de stilouri de calitate foarte buna care sa te ajute sa elimini aceste inconveniente. Acum ca scrisul de mana este o alegere si nu o corvoada, poti apela la cele mai bune stilouri pentru a scrie elegant.

Iata care sunt cele mai importante motive pentru care sa folosesti stilouri.

Stiloul este o declaratie de stil de viata

In primul rand stiloul va spune ceva despre tine si personalitatea ta. Stilourile nu mai sunt simple instrumente standard de scris pentur uzul de zi cu zi si au fost ridicate la rang de accesoriu.

Pentru ca editoarele de text si emailurile sunt instrumentele principale pentru comunicare, stiloul este o declaratie sincerca pe care o vei face despre tine.

Poti alege stilouri elegante asa cum este un stilou Poenari, facut in Romania si care va atrage atentia prin eleganta, in momentul in care alegi sa scrii de mana.

De asemenea, poti opta pentru variante moderne asa cum sunt modelele de stilou Parker sau stilou Pelikan care te vor ajuta cu siguranta. La locul de munca va fi un semn pentru colegii tai ca esti serios in tot ceea ce faci.

Stiloul aduce aminte de vremurile bune

Chiar daca cele mai multe stilouri nu mai sunt asa cum le stiai si nu mai trebuie sa le incarci din calimara, sau va trebui sa inveti cum se pune rezerva la stilou, aceste instrumente de scris sunt cele care iti aduc aminte de copilarie si de vremurile bune.

Pe langa alte pix si creion stiloul este cel care te insotea peste tot in scoala. Viata era mai lenta si stresul nu exista. Faptul ca iti poti acorda timp pentru a scrie utilizand un stilou este un proces relaxant si tactil in antiteza cu emailul si cu textul.

In plus, daca vrei sa treci la un alt nivel poti afla ce inseamna stilou cu convertor si poti cumpara unul.

Iti vei aduce aminte de micile placeri ale copilariei

Cate pixuri ai spart sau ai pierdut? Pentru unii dintre noi pixul este un articol de unica folosinta pe care il pierdem, il aruncam din greseala si cumparam altul cand avem nevoie.

Un stilou poate sa reziste chiar si zeci de ani daca este bine ingrijit si se va imbunatati odata cu varsta. Iti mai amintesti cat de suparat erai cand ti se strica stiloul si cum aveai impresia ca nu vei mai putea scrie niciodata la fel cu noul stilou?

Stilourile sunt si mult mai ieftine si poti gasi acum rezerve intr-o gama variata de culori.

O experienta de scriere luxoasa si expresiva

A scrie cu stiloul pe hartie groasa este una dintre marile placeri senzuale ale vietii. Cerneala din stiloul face ca acest instrument de scris sa alunece fara efort pe pagina, ceea ce inseamna mai putina presiune pe hartie si un scris mult mai rpecis.

De asemenea, poti sa obtii un mod de a scrie unic alegand tipul de penita pe care sa il folosesti si unghiul in care sa scrii. Penitele sunt variate si poti gasi chiar instrumente speciale pentru caligrafie.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa dai din nou stiloului o sansa. Vei descoperi ca odata ce incepi sa scrii din nou cu stiloul nu iti vei mai dori altceva. Stilourile sunt instrumente de scris unice, care spun povesti speciale.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *