Uleiul din samburi de caise are beneficii extraodinare si este util intr-o gama larga de probleme, fiind un remediu naturist excelent.


Uleiul din samburi de caise are proprietati multiple si contine numeroase proteine, acizi grasi si vitamine. Contine vitamina A, vitamina C, vitamina B, acizi, proteine, fier si magneziu, fiind extrem de hranitor.

Este recomandat bolnavilor de cancer, de astm, bronsita sau tuberculoza. Intrucat contine si lecitina, este util in conservarea memoriei si in stimularea functiei cognitive. Regleaza tensiunea arteriala, sustine foarte bine si digestia si vasele de sange, fiind recomandat inclusiv in curele de slabire, celor care vor sa slabeasca sanatos si usor.

Uleiul din samburi de caise are pret accesibil si merita achizitionat, prin prisma efectelor pozitive pe care le are asupra organismului. Este de mare ajutor si celor care sunt afectati de afectiuni ale bilei, deoarece sustine buna functionare a bilei, elimina nisipul si combate formarea pietrelor.

Caisii sunt cultivati in regiunile calde, cei mai mari producatori de caise fiind Turcia, Italia, Iran si Grecia. Se folosesc in gastronomie, in retete pentru prepararea dulciurilor, gemurilor, compotului si lichiorului.

In plan cosmetic, uleiul de samburi de caisa este folosit pentru prepararea cremelor, a balsamului, a samponului si a gelurilor de dus. Fiind foarte hranitor si bogat in substante valoroase, uleiul din samburi de caise este ideal pentru ingrijirea pielii, pe care o hraneste si o hidrateaza in profunzime.

Uleiul din samburi de caise pentru calcaie repara calcaiele crapate, ingalbenite, cu piele uscata, care sangereaza. Aplicat in fiecare seara, dupa baie, asigura refacerea calcaielor. Pentru ten, asigura hidratarea profunda, combate ridurile si trateaza eficient pielea uscata.

Pentru corp, poate fi aplicat dupa dus, pentru a hidrata pielea. Puteti achizitiona si ulei din samburi de struguri cu beneficii excelente, ulei din samburi de macese, ulei din samburi de caise uz intern, ulei din samburi de caise presat la rece.