Decorarea fiecarei camere din casa nu este usoara. Indiferent daca este mare sau mica, scopul este intodeauna acela de a face ca locuinta ta sa arate perfect si sa aiba o nota moderna si proaspata.

An nou, tendinte noi! Daca doresti sa iti personalizezi locuinta cu ultimele noutati in materie de design interior, alegerea covoarelor din locuinta ta reprezinta unul din aspectele importante si elementele esentiale ce vor aduce confort si vor contribui la decorul dorit.

Asa cum ai observat si in anii precedenti, naturalul a venit pentru a ramane si va continua sa fie popular si sa nu dea gres.

Pentru a te pune la curent cu noile tendinte iti oferim toate informatiile necesare in randurile de mai jos.

Tonurile reci si combinatiile de culori

Avand in vedere ca nuanta anului, desemnata de Pantone, este albastrul clasic, covoarele respecta aceleasi tipare. Astfel, ele sunt usor de integrat intr-un design actual, intr-un living sau dormitor decorat dupa ultimele tendinte stilistice.

Anul acesta se poarta covoarele in tonuri reci. Nuantele de gri si albastru se afla in topul trendurilor, alaturi de carpetele cu imprimeuri curajoase si cele confectionate din mai multe „petice” colorate.

Asadar, daca ti-ai dorit dintotdeauna un covor iesit din tipare, cu mai multe culori sau modele indraznete, este timpul sa il cumperi.

Daca ai un living spatios, decorat in nuante de gri sau violet, completeaza-l cu un covor albastru, cu imprimeu abstract.

In cazul in care incaperea nu este foarte generoasa ca spatiu, opteaza pentru un covor fara pattern, intr-un ton deschis de bleu. Acesta va mari vizual camera si va crea o atmosfera relaxanta.

Nu in ultimul rand, pentru ca livingul sau dormitorul sa aiba un design coerent si inchegat, tine cont si de subtonuri.

Citeste continuarea aici: Alegerea covoarelor pentru locuinta ta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}