ACASA  »  Timp liber  »  Vacante in familie  »  3 orase cu obiective turistice gratuite

Categorii

 

SFATUL

 

3 orase cu obiective turistice gratuite

Autor: Andreea Paleologu 2011-09-12

Fa-ti vacanta pe gratis toamna aceasta! Daca-ti faceai griji ca nu ai unde sa mergi cu familia intr-un sejur relaxant, dupa zilele toride de vara, Bam-Bum iti face harta destinatiilor turistice de interes, unde intrarea e… din partea casei!

 

Londra

Odata ajunsi in capitala Marii Britanii, trebuie sa bifati recitalurile Royal Opera House proiectate pe gratis pe ecrane din Trafalgar Square, in fiecare luni, in jurul pranzului, dar si un drum la Galeria Nationala de Portrete – o colectie de imagini si picturi de la inceputurile istoriei britanice si pana in zilele noastre.
Foto: freedigitalphotos.net
 

Roma

Programati-va o excursie de weekend, care sa includa – de preferinta – si ultima duminica din luna, cand puteti intra gratuit la mai toate muzeele, inclusiv cele ale Vaticanului, intre 9.30 si 12.00! In plus, veti intra fara nicio taxa suplimentara la Panteon. Pasionatii de arhitectura si religie vor savura, cu siguranta, accesul neingradit in bisericile Santa Maria del Popolo, San Luigi dei Francesi, San Clemente, Santa Cecilia si Santa Maria dell'Orto.
Foto:  freedigitalphotos.net

 

Moscova

Capitala Rusiei e mai cosmopolita decat s-ar crede! Caci in cate orase din Europa te poti delecta cu gandul ca ai acces liber la un muzeu memorial – precum Muzeul Mikhail Bulgakov – unde poti citi romanele unui mare scriitor la o cafea, intr-un separeu cochet? Amatorii de senzatii tari pot viziona fara un sfant corpul lui Lenin. Si, pentru a va face o idee despre evolutia artei rusesti, puteti da oricand o raita la Centrul de Arta Contemporana Winzavod. Internetul wireless este gratis! 
Foto: freedigitalphotos.net