ACASA  »  Timp liber  »  Sarbatori traditii si obiceiuri  »  Bam-Bum = 1 anisor!

Categorii

 

SFATUL

 

Bam-Bum = 1 anisor!

Autor: Irina Mateescu 2009-12-08
LA MULTI ANI! tuturor Bam-Bum-icilor: mamici, tatici, bunici si, bineinteles, micutilor!
 
Povestea lui Bam si Bum prinde contur iar lumea lor magica tocmai s-a imbogatit cu inca doua personaje desenate de Veronica Matei: o Hipopotamita si un Crocodil, carora le cautam nasi.
 
Dar, pana sa ajungem aici, iata ce am facut intr-un anisor:
 
In data de 8 decembrie 2008, Bam si Bum, atent pregatiti de catre Silvia Mitrea, si-au luat in primire casuta, si-au "mobilat-o" cu topicuri pe placul lor si au pregatit-o de oaspeti de seama: membri ai forumului sau simpli vizitatori!
 
Asa se face ca, pe 9 decembrie 2008, la 11:25, marona, Mamica de Bam, ne invita la prima cafeluta virtuala, devenita atat de cautata in decursul acestui timp. Au aparut apoi minunatele jurnale ale bebelusilor Bam-Bum, clubuletele Bam-Bumicilor, topicurile dedicate bunicilor Bam-Bum, jocurile dedicate membrilor dar si topicurile dedicate cazurilor umanitare, copiilor care au nevoie de ajutorul nostru.
 
La mare cautare sunt topicurile despre shopping si fotografie, subiectele despre sarcina si nastere dar cel mai mare succes il au, in mod clar, concursurile Bam-Bum, dedicate atat micutilor cat si parintilor. In prezent sunt in derulare, in afara de bine-cunoscutul concurs Copilul saptamanii, doua concursuri speciale de sarbatori: Scrisoare catre Mos Craciun si Masa de Craciun.
 
Poate cea mai frumoasa experienta Bam-Bum este aceea a Intalnirilor Bam-Bum: mamici, tatici si pitici care s-au imprietenit in aceste 12 luni, care tin legatura, se viziteaza, se cauta... Aceasta este cel mai reusit proiect al nostru! Nu-mi vine sa cred cat de mult au crescut si s-au schimbat in acest an copiii Bam-Bum si nu uitam ca au venit pe lume surioare si fratiori Bam-Bum! Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti fericiti!
 
Sectiunea de articole nu s-a lasat mult asteptata. O vom popula cu multe articole  interesante si de acum inainte!
 
Sa nu uitam ca, recent,  Bam si Bum au iesit in trafic, s-au plimbat printre copiii de la Minilibri pentru a le oferi planse de colorat iar acesta este doar inceputul!
 
Va asteptam cu mare drag alaturi de noi si in cel de-al 2-lea an ce tocmai a inceput pentru Bam-Bum! Promitem sa aducem si mai multe sfaturi utile si informatii care mai de care mai pretioase!