ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in spatii inchise  »  Lecturi neconventionale cu scriitoarea LAURA GRUNBERG

Categorii

 

SFATUL

 

Lecturi neconventionale cu scriitoarea LAURA GRUNBERG

Autor: Echipa Bam-Bum.ro 2013-12-10
Atelierul de lecturi neconventionale isi propune extinderea conceptului de “citit” de la cititul clasic al cartilor la cititul realitatilor din jur.
 
Invatand sa citeasca si altceva decat carţi si tablete, copiii isi vor dezvolta gandirea critica, creativitatea si, mai ales, adaptabilitatea la realitatile cotidiene ale lumii in care traiesc.
 
Ajutati de experţi cu experienta in lucrul cu copiii, vor fi capabili sa “citeasca”: chitante, grafice, fotografii, etichete de produse, culori, farfurii cu mancare, bibliografii, indexuri, reclame, gesturi, analize medicale, muzica, pictura sau sculptura contemporana, arta urbana, happeninguri artistice. 
Intalnirile, bazate pe joc si interactivitate, vor oferi copiilor prilejul de a afla, a chestiona, a indrazni, a crea, a interactiona.
 
Laura este o apreciata scriitoare de carti pentru copii, membra asociata in Uniunea Scriitorilor din Romania, cu bogata experienta de lucru in ateliere de scriere creativa pentru copii.
 
Prima sesiune, Cum citim arta contemporana va incepe sambata, 14 decembrie, de la ora 11 si va dura 2 ore. Se adreseaza copiilor intre 9 si 12 ani.
Sesiune: 50 RON
Modul intreg (6 sesiuni): 250 RON
Reducere 10% pentru frati.
 
Pentru inscrieri sau intrebari, va asteptam mesajele la merlin@fabulafia.ro 
 
Intalnirile vor avea loc la sediul magazinului de carti si jucarii MERLIN din Cotroceni, strada dr. Severeanu 30.
Merlin Books & Toys Store este un spatiu dedicat copiilor care va propune carti si jucarii de calitate, dar si activitati creative si educative pentru copii.
Ne dorim ca Merlin sa fie un concept care sa inspire si care sa aduca un strop de magie copiilor si parintilor pasionati de povesti colorate si creative.