ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in spatii inchise  »  CLUB pentru Familie

Categorii

 

SFATUL

 

CLUB pentru Familie

Autor: Bam-Bum.ro 2016-03-10
Casa Pixie, caci asa  se numeste casuta despre care vrem sa va povestim, este locul magic de intalnire intre copii si parinti. Un club pentru familie in care toate sunt aranjate in asa fel incat ei sa petreaca timp de calitate impreuna, sa se descopere prin joaca si povesti, cu minimul de conditionari. Cand vii aici este ca si cum ai merge in vizita la niste prieteni, doar ca acesti prieteni sunt zane si spiridusi care pun tot timpul la cale ceva creativ.

La Casa Pixie, timpul se masoara in ateliere, petreceri tematice, piese de teatru, cautari de comori si imbratisari. Valabil si pentru adulti!
 
Spiridusii si Zanele Casei Pixie sunt de fapt animatori pentru copii. Timp de mai bine de 10 ani au fost semnatari la distractie pentru cateva mii de petreceri si evenimente pentru copii, asa ca, inevitabil, au ajuns sa-i cunoasca foarte bine. Pentru ca tehnologia si jucariile din ce in ce mai prelucrate patrund in viata lor de la cele mai fragede varste, ei se obisnuiesc sa fie stimulati de lucrul de-a gata, sa nu mai aiba rabdare si sa se plictiseasca usor de lucrurile simple.
 
Manati de nevoia unui loc magic de evadare din agitatia societatii moderne, in care copiii sa se joace de-adevaratelea si sa le fie incurajate creativitatea si imaginatia, in 15 martie 2015, Tzuka, Ana si Soso au deschis Casa Pixie, un spatiu in continua transformare unde prind viata toate ideile care, zic ei, ofera o alternativa de abordare a relatiei copil-parinte. Aceasta casa despre care iti vorbim este genul de loc in care se sta in general pe pernute, se asculta muzica din povesti si in care ne jucam frumos.
 

Pe 15 martie 2016 ei sarbatoresc 1 an de cand Casa Pixie si-a deschis portile si a inceput sa incante copii si parinti, deopotriva. Vrei sa vezi si tu cum decurg lucrurile creative aici? Vino cu copilul sau copiii tai si toti prichindeii care le sunt colegi sau prieteni, sa petrecem impreuna de ziua lor (ateliere de dimineata pana seara)!
Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr. 93, sector 2, Bucuresti (in paralel cu strada Polona).  

Pana atunci, te rugam sa participi la Concursul lor de pe Facebook: premiile sunt 100% serioase: 1 petrecere in valoare de 1000 Ron si o petrecere in valoare de 700 ron! 

BINE DE STIUT: Cand vremea este buna, Casa Pixie isi desfasoara activitatile in gradina lor, asa ca incadrarea acestui articol la sectiunea Activitati din spatii inchise nu este una 100% cuprinzatoare :).