ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in spatii inchise  »  Activitati pentru copilul tau la Matei Fun Club

Categorii

 

SFATUL

 

Activitati pentru copilul tau la Matei Fun Club

Autor: Echipa Bam-Bum 2014-04-02
MateiFunClub. Un altfel de concept de loc de joaca!

Daca copilul tau are intre 2 si 12 ani, iti recomandam acest loc de joaca din Complexul Comercial Itaoui Center
, etaj 5, ce se afla pe Calea Crangasi, nr. 87. Este o locatie plina de veselie si organizare ca la carte!

Vei gasi la MateiFunClub mai multe pachete de petrecere, pentru a veni in intampinarea parintilor ce vor sa transforme ziua de nastere a copilului intr-o zi cu totul deosebitat si de neuitat. 
Daca vrei un spatiu de joaca modular cu 1000 de bile si saltea de sarit, tobogane, trotinete, masinute, casute din povesti, fotbal, baschet, animalute din plus, jucarii lego si playmobil, air hockey, animatori haiosi si magicieni spectaculosi, echipa lor ii astepta pe cei mici alaturi de toata gasca, cu mare drag!

Este si un loc in care sunt organizate ateliere, unde creativitatea si activitatile educationale se intalnesc si il ajuta pe micutul tau sa isi descopere talentul.
 
Copiii,  ce au intre 8 si 12 ani, sunt asteptati in Titan, pe strada Colonel Iosif Albu nr.62 B, langa Auchan Titan, un spatiu destinat copiilor mai mari, ce se pot bucura de foosball, karaoke, ping-pong, Wii, X-Box, biliard, tenis de masa, curse de masini, masti si diverse accesorii de carnaval, plus multa veselie.

Pentru copii ce au intre 4 si 10 ani, acelasi concept MateiFunClub il gasesc intr-un un spatiu cu totul special in locatia din Tineretului, ce se afla pe Bulevardul Abatorului
, in sectorul 4. Locul de joaca ii asteapta cu multe jucarii si atractii, alaturi de un spatiu de catarat, care ii va ajuta sa descopere cat de simplu isi pot depasi limitele!

Date de contact
. Telefon mobil: 0744.155.266 sau 0766.395.799, e-mail: mateifunclub@yahoo.com si website: www.mateifunclub.ro.