ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in spatii inchise

Categorii

 

SFATUL

 

Activitati in spatii inchise

 

Te invitam sa (re)descoperi idei minunate de petrecere a timpului liber in interior. Nu te gandi numai la activitatile pe care tu si copilul tau le desfasurati in casa, desi nu sunt deloc de neglijat. Dar noi iti propunem si spatiile de joaca inchise, vizitele la muzeu sau mersul la teatru.

Foto: freedigitalphotos.net

 

Povesti scrise, povestite

mimate sau desenate

Afla despre numeroase #atelierele de #storytelling sau, mai pe românește, de #spusPovești pentru copii! Se desfasoara în cadrul Lunii Literaturii Europene! Click pentru detalii:
 

Activitati creative pentru

parinti si copii

Casa Pixie, caci asa  se numeste casuta despre care vrem sa va povestim, este locul magic de intalnire intre copii si parinti. Un club pentru familie in care toate sunt aranjate in asa fel incat ei sa petreaca timp de calitate impreuna, sa se descopere prin joaca si povesti, cu minimul de conditionari. Cand vii aici este ca si cum ai merge in vizita la niste prieteni, doar ca acesti prieteni sunt zane si spiridusi care pun tot timpul la cale ceva creativ. 

 

Activitati pentru copilul tau

la Matei Fun Club

MateiFunClub este un loc de joaca pentru copii, conceput altfel. Afla detalii!

 
 

Lecturi neconventionale cu scriitoarea

LAURA GRUNBERG

Atelier pentru copii: LECTURI NECONVENTIONALE cu scriitoarea LAURA GRUNBERG. Ajutati de experţi cu experienta in lucrul cu copiii, vor fi capabili sa “citeasca”: chitante, grafice, fotografii, etichete de produse, culori, farfurii cu mancare, bibliografii, indexuri, reclame, gesturi, analize medicale, muzica, pictura sau sculptura contemporana, arta urbana, happeninguri artistice. 

 

Activitati edu-creative

in vacanta de vara

Academia de Creativitate feel smART stimuleaza creativitatea copiilor printr-o serie de cursuri si activitati creative: ceramica si modelaj in lut, pictura, textile, podoabe si joc organizat.

 

Sport in familie pentru toate varstele

Kangoo Jumps Family

Din aceasta vara, in intampinarea nevoilor parintilor din Bucuresti,  venim cu prezentarea antrenamentelor Kangoo Discovery si Kangoo Family, programe dedicate special copiilor si parintilor.