ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in aer liber  »  Incepe stagiunea in aer liber a Teatrului Masca

Categorii

 

SFATUL

 

Incepe stagiunea in aer liber a Teatrului Masca

Autor: Irina Mateescu 2013-04-29
Miercuri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca vă invită în parcul Herăstrău să urmăriţi în deschiderea stagiunii estivale Umbre pe Calea Victoriei, un spectacol de statui vivante care aduce în actualitate farmecul Bucureştiului din alte vremuri.
   
Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături în noua stagiune estivală, care va avea un punct forte în luna iunie, când vă vom invita la a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Statui Vivante. Miercuri, în spectacolul de deschidere, veţi descoperi o lume îndepărtată de zilele noastre, dar care ar trebui să nu lipsească din memoria oricărui bucureştean, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca. 
 
Spectacolele de statui vivante atât de îndrăgite de public vor fi o componentă importantă a stagiunii în aer liber şi vor putea fi urmărite până în luna septembrie în parcurile bucureştene sau în turneele pe care Teatrul Masca le va avea în ţară. Parcul Herăstrău va găzdui o parte din evenimentele acestei veri: Târgul de Jucării în luna mai şi Festivalul Internaţional de Statui Vivante, la care vor participa în luna iunie laureaţi ai festivalurilor de renume din Europa. 
 
Accesul publicului la spectacole este liber.