ACASA  »  Timp liber  »  Activitati in aer liber

Categorii

 

SFATUL

 

Activitati in aer liber

Familia incepe sa fie punctual central al atentiei tale. Activitatile pe care le veti face impreuna vor avea o mare influenta asupra dezvoltarii copilului tau, dar si asupra relatiei cu sotul tau.
 
Timpul petrecut impreuna va actiona mai bine decat orice energizant asupra tuturor.

Jocul in curtea casei poate reprezenta un hobby simplu si distractiv. Nu exista limite in ceea ce priveste jocurile in curtea casei, majoritatea jocurilor sunt simple si distractive. In acelasi timp, vei putea sa dai jos din calorii si sa creezi amintiri dragi si importante tuturor.

Foto: Freedigitalphotos.net 
 

LollyBoom

festivalul dedicat Familiei

O nouă ediție LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România, se va desfășura în perioada 20-22 octombrie în Parcul Izvor din București. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, accesul fiind GRATUIT.

 

Day Camp Snagov

Activitati sportive afara

Day Camp Snagov – tabara de vara de langa Bucuresti, cu transport dus-intors si o groaza de activitati sportive in aer liber, intr-un cadru absolut minunat, pentru copilul tau!

 

Tabara Coolturala

BookLand

Educație nonformală într-o tabără inedită de vară: 29 iunie - 7 septembrie 2014, pentru tinerii intre 11 si 18 ani.

 
 

Stragiunea in aer liber

a Teatrului Masca

Miercuri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca vă invită în parcul Herăstrău să urmăriţi în deschiderea stagiunii estivale Umbre pe Calea Victoriei, un spectacol de statui vivante care aduce în actualitate farmecul Bucureştiului din alte vremuri.

 

Bucurestiul este luminat de sarbatoare din 5 decemrie 2012

de la ora 19:00

Luminile de sarbatori se aprin in Bucuresti pe 5 decembrie 2012, la ora 19:00.

 

Terra Park - cel mai mare parc de distractii

din Romania

Duminica, 16 octombrie 2011, la ora 13:00 se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania - in Bucuresti, Bulevardul Timisoara 8A, intre Militari Shopping Center si AFI Palace Cotroceni.
Foto: Terra Park