ACASA  »  Stiri

Categorii

 

SFATUL

 

Ultimele noutati

Cu stirile Bam-Bum afli ultimele noutati pentru copii si parinti: evenimente, concerte, lansari, concursuri si mult shopping.


 

Worldvision - bani pentru

copiii din Africa

Florin Piersic Jr. strange fonduri pentru copiii din Africa! Florin Piersic Jr. se alatura campaniei de strangere de fonduri derulata de organizatia World Vision la nivel international -„Daruieste Č™ansa la viata copiilor din Africa” 

 

Bun venit la scoala

cu Carrefour

La Carrefour, clasa I incepe cu “Operatiunea cadouri si ghiozdane pentru boboci!” 44.000 de cadouri au fost deja pregatite pentru toti elevii de clasa I!

 

Hainute de mami trendy - C&A

Iris Shopping Center

Foto: Freedigitalphotos.net
 
Deschiderea unui magazin C&A in cadrul Iris Auchan Shopping Center. Magazinul, care va fi deschis in aceasta toamna, va avea o suprafata de 1.800 mp.
 
 

Mouse Doctor

de la Kinder

Kinder Surprise a adus si anul acesta Surpriza Toamnei, printr-un eveniment de amploare, ce a marcat lansarea noii colectii, Mouse Doctor, care te poarta in cel mai amuzant spital de cascaval unde rasul este singurul lucru contagios!

 

Fii parintele de care

are nevoie copilul tau

Grupul de dezvoltare a abilitatilor de relationare ale parintilor cu copii mici, organizat de Fundatia Sensiblu in Bucuresti, In perioada martie - mai 2010, in fiecare saptamanatimp de 2 ore si jumatate.

 

Tabara in care

copiii fac programul!

Gradinita Bambi impreuna cu Centrul 2 FasTracKids si programul Gradinita IT organizeaza in perioada 28 iunie – 30 iulie 2010 “Vacanta de vara pe placul tau”tabere pentru copii de 4-10 ani.