ACASA  »  Stiri

Categorii

 

SFATUL

 

Ultimele noutati

Cu stirile Bam-Bum afli ultimele noutati pentru copii si parinti: evenimente, concerte, lansari, concursuri si mult shopping.


 

Incepe toamna cu

Kinder Surprise

Kinder Surprise aduce si in acest an Surpriza Toamnei, printr-un eveniment ce va avea loc sambata, 3 septembrie, incepand cu ora 11:00, in parcul Lumea Copiilor.

 

Targ de martisoare

create de copii

Duminica 28 februarie, copiii din Gradinita Bambi STEP BY STEP vor vinde in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) din Bucuresti martisoare create de ei, in cadrul Targului de martisoare Bambi.

 

Ziua moasei

8 ianuarie

Incercand sa readuc in actualitate un eveniment ce tine de traditia moasei la romani dar si pentru ca vreau ca fiecare dintre voi sa ajunga sa-si amintesca cu drag si respect de moasa pe care a avut-o participant la nastere, va invit in ziua de 8 ianurie 2010, ora 11:00, la Active Center sa celebram acest moment impreuna. 

 
 

Minilibri - targul de carte

pentru copii

A 5-a editie a targului de carte pentru copii Minilibri se va desfasura intr-o locatie noua, la Muzeul Municipiului Bucuresti, in Palatul Sutu de la Piata Universitatii, intre 3 si 6 decembrie 2009.
 

Scrie-i lui Mos Craciun si poti

merge in Laponia!

Daca copilul tau are intre 3 si 14 ani, Bam-Bum iti recomanda setul special pentru Laponia, de la Posta Romana: o carte postala si un plic deja timbrat pentru scrisoarea lui Mos Craciun. Poti castiga cu el o excursie in Laponia!

 

Moastele din Muntele Athos

prima data in Romania

Pentru prima data in Romania: aducerea Moastelor Sf. Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului , Sf. Apostol si Evanghelist Matei, Sf.Arhidiacon si Intaiul Mucenic Stefan si ale Sf. Mare Mucenite Varvara, de pe Muntele Athos de la schitul romanesc Prodromu. Un prilej de bucurie pentru ortodocsi!