ACASA  »  Stiri

Categorii

 

SFATUL

 

Ultimele noutati

Cu stirile Bam-Bum afli ultimele noutati pentru copii si parinti: evenimente, concerte, lansari, concursuri si mult shopping.


 

Zilele protectiei solare

Verifica-ti alunitele!

Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 21-25 mai 2012 Zilele protectiei solare. In aceasta perioada, 17 medici dermatologi vor efectua gratuit examinari ale alunitelor suspecte in vederea depistarii de cancere cutanate.

 

Weleda: 2 ani in Romania

Noi produse naturale si organice

Pe 26 aprilie, Weleda a gazduit un eveniment dedicat aniversarii a doi ani de existenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie Weleda a lansat inca trei noi produse de ingrijire corporala, pe baza de ingredinte pure, provenite din plante cultivate biologic si bio-dinamic si recoltate manual in gradinile Weleda si partenere Weleda.

 

S-a deschis Scoala Galapagos: balet, actorie si arte plastice

cursuri pentru copii

Scoala Galapagos - cursuri de balet, actorie si arte plastice pentru copii isi deschide portile! Este locul perfect unde cei mici sa isi dezvolte talentul, creativitatea si imaginatia, ghidati indeaproape de catre profesori de exceptie! Olga Delia Mateescu, despre Studioul Galapagos: Maşina timpului s-a inventat demult: teatrul. Actoria îmbogăţeşte şi dezvoltă o identitate în care copilul şi adultul se pot exprima, definindu-se reciproc. Copilul creşte armonios, iar adultul nu-şi pierde prospeţimea iniţială a convingerii

 
 

Verighetele

Breuning

Verighetele Breuning se gasesc acum in magazinele You&Me! De peste 80 de ani, Breuning creaza inelel ce pecetluiesc juramintele iubirii!

 

Noutati pentru iubitul

sau sotul tau

Primul sapun Dove Men+Care pentru barbati, creat special de catre expertii Dove. Da, si pielea partenerului tau are nevoie de o ingrijire speciala!

 

Bucati mari de legume in bucate

de la Knorr!

Un produs nou, creat special pentru romani! Chiar si cei mai noi in arta bucatariei pot incerca linistiti orice reteta pentru ca Legume in Bucate va oferi magia gustului mult-asteptat!