ACASA  »  SFATUL SPECIALISTULUI

Categorii

 

SFATUL

 

SFATUL SPECIALISTULUI

Sfatul specialistului este sectiunea care te directioneaza spre raspunsuri, din partea specialistilor Bam-Bum, la cele mai frecvente intrebari legate de (click pe domeniul de interes):

  • Juridic: Avocati si Notari raspund intrebarilor legate de aplicarea legilor, acte oficiale etc. 
  • Medicina de specialitate: sfaturi pentru sanatatea intregii familii.
  • Pediatrie: Medicii pediatri raspund intrebarilor despre sanatatea copiilor.
  • Psihologie si psihoterapie: Psihologii si Psihoterapeutii scriu despre sanatatea psihica si vin cu sfaturi utile pentru intreaga familie: parinti, copii, bunici.
Te asteptam cu intrebari pentru specialistii Bam-Bum, pe Forumul Bam-Bum si noi incercam sa obtinem raspunsul pentru tine.
 

Sfatul AVOCATULUI

Sfatul NOTARULUI

In sectiunea Sfatul Avocatului si al Notarului  gasiti cele mai ultile informatii despre aplicarea legislatiei pentru cupluri, parinti si copii: divort, partaj, adoptie, concediu de maternitate etc. 
Foto: Standforjustice.com

 

Sfatul

MEDICULUI SPECIALIST

Specialistii BamBum in Medicina vin cu cele mai utile sfaturi cu privire la sanatate: de la prevenirea si tratarea virozelor si pana la operatii. Vei gasi aici si articole despre cele mai intalnite afectiuni sau cele mai cautate operatii estetice.

 

Sfatul

PEDIATRULUI

In sectiunea Sfatul specialistului Pediatru gasiti cele mai ultile informatii despre bolile si afectiunile copilului vostru. Este o rubrica separata de cea a Medicului Specialist pentru ca tie sa iti fie la indemana toata articolele dedicate sanatatii micutului!
Foto: Freedigitalphotos.net

 
 

Sfatul PSIHOLOGULUI &

al PSIHOTERAPEUTULUI

Afla sfaturile specialistilor Bam-Bum in psihologie si psihoterapie in ceea ce priveste familia si copiii. 

Foto: freedigitalphotos.net 

 

Stomatolog

Dentist

Sfaturi de la stomatologi si specialisti in ortodontie pentru a te ajuta sa previi si sa tratezi problemele dintilor copiilor dar si adultilor, informatii utile despre aparate dentare si sanatatea bucala.

 

DERMATOLOG

Sanatatea pielii

Informatii utile despre sanatatea pielii, prevenirea si tratarea problemelor dermatologice de la medici dermatologi.

 
 

Sfaturile

Fizioterapeutului

Am discutat cu Fizioterapeuti despre recuperarea medicala si bolile pe care le trateaza pentru a afla cele mai utile informatii: de la o depistare cat mai precoce si pana la un tratament corespunzator.