ACASA  »  Sarcina  »  Controalele in sarcina  »  Excelenta in ecografie

Categorii

 

SFATUL

 

Excelenta in ecografie

Autor: Irina Mateescu 2012-01-25
Primul egograf Voluson E8 Expert BT 12 din Romania
 
Incepand cu 9 ianuarie, la Policlinica Floreasca, pacientii Retelei private de sanatate REGINA MARIA pot beneficia de doua aparate revolutionare: LOGIQ E9 si VOLUSON E8 Expert BT 12, ultimul fiind primul ecograf din Romania de acest tip. Introducerea acestei tehnologii este legata de  activarea, in luna ianuarie, a unei echipe de experti in ecografie condusa de Dl. Dr. Adrian Pop. Echipa va efectua o gama variata de ecografii cum sunt: obstetricala, morfologie fetala, genitala, mamara, pediatrica, sau ecografie cu substanta de contrast. 

1. Calitatile echipamentului VOLUSON E8 Expert BT 12 sunt In primul rand legate de imaginea anatomica exceptionala pe care o ofera, care permite explorarea fatului de la varste foarte mici, in primul trimestru, in cele mai mici detalii.

2. Ecograful GE Healthcare LOGIQ E9, reprezinta de departe excelenta in aplicatiile pe abdomen, parti moi (san, tiroida, articulatii), musculo-scheletal, vascular, ecografie de contrast, obstetricala si ginecologica. Acesta ofera o imagine de o incredibila uniformitate atat in determinarile superficiale, cat si pentru profunzime, indiferent de dimensiunea corpului pacientului. In plus, integreaza imaginea ecografica In timp real cu imaginile CT, RMN sau ecografice inregistrate anterior, ceea ce permite compararea anomaliilor, crescand acuratetea diagnosticului si monitorizarea procedurilor de tratament

Dr. Adrian PopDl. Dr. Adrian Pop este medic primar In Radiologie si Imagistica Medicala, cu specializare in: Radiologie Vasculara, Ecografie, Tomografie Computerizata si Utilizarea Izotopilor Radioactivi. Este, totodata, unul dintre cei mai apreciati si recunoscuti ecografisti, educatori si mentori. Prin rolurile pe care le-a avut, Dl. Dr. Pop a contribuit la conturarea profesiei de ecografist si la pregatirea viitorilor specialisti. Dominat de dorinta continua de a-ti Imbunatati cunostintele, abilitatile si experienta, Dl. Dr. Pop ne demonstreaza zilnic ca stie ce inseamna sa evoluezi daruind pacientilor, colegilor si comunitatii medicale. 
 
Echipa condusa de Dl. Dr. Adrian Pop este formata din: Dr. Adrian Nicolescu, medic specialist Medicina Interna si competenta In Ecografie Generala, Dr. Marin Romeo, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala, Doctor in Stiinte Medicale, si Dr. Stanescu Cristina, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala. 

Sursa: Rogalski Grigoriu, Regina Maria