ACASA  »  Moda  »  Moda pentru pitici si tatici  »  Pentru pitici - Rucsacurile super cool

Categorii

 

SFATUL

 

Pentru pitici - Rucsacurile super cool

Autor: Andreea Paleologu 2011-09-12
Miss Mary goes Back To School cu un rucsac Super Cool
 
La inceput de an scolar Case Logic alaturi de Miss Mary, lanseaza o editie limitata de rucsacuri pentru toti elevii trendy, funky, cool. Cine vrea sa iasa in evidenta si sa acapareze privirile tuturor colegilor cu un rucsac unicat isi poate comanda unul de pe www.luvit.ro.
 
Lansat intr-o editie limitata de doar 100 de bucati, rucsacul Miss Mary se adreseaza elevilor ce doresc sa iasa din anonimat si sa paseasca in lumina reflectoarelor urmand exemplul tinerei artiste. Miss Mary a reusit, la doar 15 ani, sa aiba doua single-uri si sa se remarce din multitudinea de artisti datorita vocii exceptionale.
 
Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemanata, datorita timbrului vocal si vocii puternice, atat cu Christina Aguilera cat si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producator foarte talentat din Madrid, in colaborare cu unul din membrii FlyinState, Paul Gabriel Turcu. Piesa beneficiaza de un videoclip regizat de Michael Mircea si a ajuns pana pe locul 8 in topul Media Forest.
 
Acum pregateste un nou single ce va purta amprenta Miss Mary, ea conturandu-si deja un stil propriu.
Miss Mary deja se pregateste de la varsta de 3 ani pentru o cariera artistica, urmand cursuri de canto si chitara, nu si-a neglijat scoala, fiind o eleva cu rezultate deosebite. Ea este acum in clasa a IX-a la liceul Gheorghe Sincai, sectia mate-info si ca orice elev la începutul toamnei, se pregateste de scoala. 
 
Rucsacul este un accesoriu esential iar Miss Mary s-a declarat încantata de cel oferit de Case Logic: “Imi place rucsacul pentru ca este comod si incapator, astfel incat imi pot lua in el tot ce am nevoie pentru o zi de scoala si cursurile de muzica, de dupa”.
Fotografiile din cadrul campaniei “Back To School cu un rucsac super cool” au fost realizate de echipa Creathieves la "International School of Bucharest". Miss Mary are un rucsac rosu, insa acesta este disponibil in mai multe culori, in functie de preferintele fiecaruia.

Foto: Red Clover Media