ACASA  »  Moda  »  Inspira-te de la vedete  »  Tom Cruise - un tatic cool

Categorii

 

SFATUL

 

Tom Cruise - un tatic cool

Autor: Andreea Paleologu 2011-09-12
Orice misiune imposibila devine, dintr-o data, o joaca de copii cand Tom Cruise intervine in ecuatie. E un simbol al Hollywoodului si un barbat pentru care stilul nu e doar un cuvant din dictionar.
 
Must have-urile lui Tom Cruise
 
Ochelarii Ray-Ban
Nu iese nicaieri fara ei si e de notorietate declaratia lui, conform careia pana si pe covorul rosu descinde cu o pereche de ochelari Ray-Ban in buzunar. Preferatii lui sunt cei din gama Wayfarer, pe care i-a facut faimosi in filmul din 1993 “Risky Business”. De-a lungul anilor, s-a atasat tare si de clasicul model Aviator. Apanajul unui erou de actiune, se-ntelege!
 
Gecile de piele
Fireste ca nici in “Zilele Tunetului”, nici in “Misiune imposibila” ori “Razboiul lumilor” sau in “Intalnire exploziva (Knight and Day)”, nu i-a lipsit geaca de piele. In tonuri inchise, simpla, cambrata pe talie. Da, Tom, stii, mergi des la sala!
 
Costumele Armani
La mai toate evenimentele oficiale, pe Tom ai sa-l vezi intr-un costum al celebrei case italiene, cusut manual pentru el, bine croit si ajustat, cu reverele paspoalate cu matase, la care, cel mai adesea, asorteaza camasi in culoarea fildesului ori ivoire tot marca Armani. 
 
Jeansii Ralph Lauren
Cand Suri are chef de joaca, Tom apeleaza la un cardigan lejer si perechea lui de blugi RRL Rodeo de la Ralph Lauren. Pica bine, nu sunt nici prea largi, nici prea mulati si merg de minune cu imaginea lui de tatic grijuliu, oricand gata sa stopeze o catastrofa ori sa deturneze planuri inamice. Doar asta face el in fiecare zi, nu?
 
Ceasul Rolex
De ani buni prefera modelul Datejust. Simplu, précis, elegant, barbatesc.

Foto: Denimology.com, Movieweb.com, Wikipedia