ACASA  »  Moda  »  Moda pentru mamici trendy  »  Posetele toamnei 2011

Categorii

 

SFATUL

 

Posetele toamnei 2011

Autor: Andreea Paleologu 2011-10-09
“A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva…” Stim, inca suspini dupa vara, dar si sezonul frunzelor aramii si mirosului de gutui are farmecul lui. Redescopera-l cu accesorii noi, in culori care fac furori.
 
Pesemne dornici de senzatii solare, designerii au consacrat camelul si galbenul drept culorile dominante ale lunilor de toamna 2011. 
 
Cu insertii metalice sau textile, barete subtiri sau din metal, in stil sac ori plic, posetele lui octombrie se asorteaza cu paleta cromatica dintr-un parc, parca pentru a ne aminti ca si sezonul rece poate fi hot, mai ales in ce priveste abordarile vestimentare. 
 
De retinut: sezonul toamna-iarna 2011-2012 este unul extrem de versatil. Gentile maxi nu au ies
it din tendinte, dar le-au facut, incetul cu incetul, loc celor midi, de umar ori plicurilor trendy, cu imprimeuri sau uni. 
mustard-zara-scarf-carrot-orange-zara-sweater-camel-zara-purse-blue-james-_400

 
De pe IdealBoutique.ro, am ales doua modele de posete must-have, dar si la retaileri cunoscuti, precum Zara, vei gasi combinatii tentante. 
 
Intra pe pagina noastra de Facebook si propune-ne si tu modele de posete ale toamnei sau arata-ne ce poseta in culorile sezonului ti-ai achizitionat! Te asteptam! 

Foto: Ideal Boutique, Chictopia.com