ACASA  »  Moda  »  Moda pentru mamici trendy  »  Gentile Kipling - un atu toamna aceasta

Categorii

 

SFATUL

 

Gentile Kipling - un atu toamna aceasta

Autor: Irina Mateescu 2011-10-21
Prezente pe piata romaneasca din toamna lui 2010, gentile fashion Kipling si-au facut loc in garderoba femeilor care cauta materiale impecabile si design inovativ.

Toamna aceasta, colectia Kipling urmareste doua directii foarte clare: Basic si City, aduse in atentia publicului prin modele create special pentru femeia activa si indrazneata care vrea sa lanseze trenduri.
 
Basic                                                                                                             
Basic este colectia prin care Kipling se intoarce la valorile sale esentiale - stil si functionalitate- pentru a le slefui prin inovatie. Stilul primeste toamna aceasta materiale lacuite foarte la moda in acest sezon, iar functionalitatea este respectata prin modele spatioase, cu multe buzunare si accesorii utile unei femei pentru care detaliile fac diferenta. 
Astfel, colectia Kipling Basic acopera toata gama de accesorii de care ai nevoie: de la gentile de umar pana la cele de calatorie. Si nu uita: o geanta functionala este o geanta la moda.
 
City                                                                                                       
City este colectia de genti Kipling care ne aminteste ca o viata agitata n-ar trebui sa ne priveze de accesoriile fashion care ne definesc stilul. Functionalitatea si moda se impletesc si in noua colectie, care propune modele create din materiale pretioase, dar care respecta dimensiunile unui laptop si modele high fashion care ofera suficiente accesorii pentru a deveni “o genta de birou”.
Practica si sofisticata, la moda si versatila, colectia Kipling City face afaceri pentru tine.

Foto: The Ad Van


Kipling