ACASA  »  Gastronomie  »  Reteta saptamanii  »  Tocana de gogosari cu orez

Categorii

 

SFATUL

 

Tocana de gogosari cu orez

Autor: Echipa Bam-Bum.ro 2013-10-07
Tocana gogosari cu orez
 
Reteta saptamanii 07 - 13 Octombrie 2013. Concurs castigat de Ingerasii_anului.
 
Ingrediente:
  • 2 kg ceapa,
  • 1 litru ulei,
  • 5 kg gogosari,
  • 24 - 26 linguri orez,
  • 400 gr bulion.
Preparare:
 
1. Toate legumele se curata si spala bine si se dau pe robot sau pe masina de tocat.

2.Ceapa se pune la calit in ulei, se adauga gogosarii, se lasa circa 4 - 5 ore sa fiarba, se adauga orezul, se pune si bulionul in apa pana se face 1 litru de lichid (adica 600 ml apa) si se mai lasa 20 de min pe foc.
 
3. Se pune apoi tocana in borcane, se inchid cu grija sa nu prinda aer si se pun la sterilizat in cuptor!

Pofta buna!