ACASA  »  Gastronomie  »  Reteta saptamanii  »  Malai aperitiv

Categorii

 

SFATUL

 

Malai aperitiv

Autor: Samsara 2013-02-04
Reteta saptamanii 04 - 10 Martie 2013. Concurs castigat de Samsara.  
 
Malai aperitiv
Ingrediente:
  • 3 oua
  • 400 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 500 g malai grisat
  • 250 g faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 150 g telemea
  • o punga spanac congelat
  • 200 ml lapte.
 
Preparare:
 
1. Se mixeaza ouale cu sare, se adauga uleiul, iaurtul, spanacul, telemeaua rasa, malaiul, faina si praful de copt. Adaugam apoi laptele si omogenizam totul. Mai adaugam sare dupa gust.

2. Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se adauga compozitia si se coace la foc mediu pana se rumeneste. Se lasa la racit si apoi se taie.

Pofta buna!