ACASA  »  Gastronomie  »  Reteta saptamanii  »  Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci cu smantana

Categorii

 

SFATUL

 

Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci cu smantana

Autor: Gabita 2013-05-27
Reteta saptamanii 27 Mai - 02 Iunie 2013. Concurs castigat de Gabita.
 
Cotlet de porc la gratar cu ciuperci cu smantana, marar si ceapa verde
 
Ingrediente:
  • 1 kg cotlet de porc,
  • 300 gr ciuperci,
  • 300 ml smantana,
  • sare si piper,
  • marar,
  • ulei,
  • 1 + 2 legaturi de ceapa verde.

Preparare:

1. Cotletul de porc cu putina sare e pus la gratar. 
2. Ciupercile se curata si se spala bine.Se taie feliute si se pun in tigaie (in dubleta am pus eu).
3. Ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt si se pune si ea in tigaie, langa ciupercile usor rumenite. Se adauga mararul, smantana, sarea si piperul, amestecand.

Pofta buna!