ACASA  »  Gastronomie  »  Desertul saptamanii  »  Biscuiti fragezi cu alune de padure

Categorii

 

SFATUL

 

Biscuiti fragezi cu alune de padure

Autor: Samsara 2013-04-29
Desertul saptmanii 29 Aprilie - 05 Mai 2013. Concurs castigat de Samsara.
Biscuiti fragezi cu alune de padure

Ingrediente:
  • 500 g faina
  • 300 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g alune de padure.
 
Preparare:
 
1. Faina se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilat, praful de sare si praful de copt.
2. Adaugam apoi untul taiat bucatele si cele 2 oua. Omogenizam bine, iar la final adaugam alunele taiate mai grosier. Incorporam totul bine. Aluatul este o idee mai lipicios, nu foarte tare insa.
3. Incingem cuptorul si pe o tava tapetata cu hartie de copt punem biscuiteii pe care i-am format direct in palma, facem pur si simplu bilute de aluat pe care le aplatizam putin.
4. Coacem biscuitii cca 12 minute, pana se rumenesc pe fund.

Pofta buna!