ACASA  »  Frumusete  »  Machiaj

Categorii

 

SFATUL

 

Machiaj

Machiajul, fie el natural, de zi, de seara sau pentru un eveniment special, are secrete pe care daca le cunosti vei arata perfect de fiecare data!

Te initiem in arta machiajului si ai toata sustinerea specialistilor!

  • scretele machiajului de zi - pentru birou sau o intalnire
  • secretele machiajului de seara - pentru un cocktail sau o petrecere, de club
  • secretele machiajului pentru evenimente speciale - machiajul de mireasa, machiajul pentru botez, machiajul pentru o nasa sau pentru domnisoarele de onoare
  • cum sa aplici corect rujul, blush-ul, pudra, fondul de ten, crema, fardurile, creionul - in functie de forma fetei, a ochilor si a buzelor
  • cum sa alegi produsele potrivite fiecarei tip de machiaj 

si multe alte sfaturi pentru un machiaj impecabil! 

Foto: freedigitalphotos.net 

 

Machiajul de Craciun

si Revelion 2011-2012

Make-up artistii ne-au dezvaluit tendintele in machiajul pentru sarbatorile de iarna 2011-2012. Alege lookul care ti se potriveste!

 

Retro Chaud la Natural Paris

retro make-up

Noua colectie de farduri Color Caramel este 100% bio si ne poarta in atmosfera din trecut, atat de bine capturata in fotografiile alb-negru cu femei de o frumusete incredibila!
Foto: Freedigitalphotos.net

 

BrowSym Men

revolutie estetica

Pensatul pentru barbati, necesitate sau moft? In cele ce urmeaza, iti vom dezvalui cateva din secretele tehnicii care va domina viitorul esteticii masculine - BrowSym® Men by Irina Gardea!
 
 

Tehnica de pensat in exclusivitate

BrowSym

BrowSym. Design de sprancene VIP. Ultimul trend in materie de pensat are la baza simetria, care poate transforma in bine atitudinile tuturor celor din jur! In exclusivitate pentru Bam-Bum!

 

Secretele aplicarii

Rujului

Rujul te poate transforma in tinta tuturor privilor. Dar, inainte de toate, stii cum sa uzezi de toate atuurile pe care ti le pot aduce buzele seducatoare?
Foto: Freedigitalphotos.net 

 

Cu bujori in obrajori

Blush

Fardul de obraz iti desavarseste machiajul. Ca sa alegi unul crema, pudra, mineral sau sub forma de perle, trebuie sa stii care se potriveste tipului tau de ten!
Foto: Freedigitalphotos.net