ACASA  »  Forum pentru mamici destepte si informate

Categorii

 

SFATUL

 

Forum pentru mamici destepte si informate

Intra in FORUMUL BAM-BUM sa dicutam!

Au fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi fost nu s-ar povesti acum si aici, 2 mamici: una de fata, cealalta de baiat.

2 mamici ca multe alte mamici, dornice sa invete si sa cunoasca cat mai multe din tainele “meseriei” de mamica. Dornice sa impartaseasca din experienta lor si altor mamici. Si sa invete, la randul lor, de la alte mamici.
S-au gandit ele mult si bine, din zori de zi pana noaptea tarziu, si au hotarat c-ar fi dragut sa faca un forum. Un forum frumos, “cald” si primitor, un loc in care toate mamicile din lume sa vina si sa revina cu drag.
Asa ca s-au pus pe treaba: “cautat” nume, rezervat domeniu, structurat forum si multe altele ce trebuiau facute. Si a iesit ceva frumos, spun ele. Daca vrei sa citesti Povestea Bam-Bum in intregime, te asteptam aici.

Te asteptam si pe tine alaturi de noi, in Forumul Bam-Bum, o comunitate de care te vei indragosti de la primul click! Subiectele noastre de discutie sunt foarte variate si vei ramane surpinsa cate poti descoperi ca avem in comun. Povestim despre preconceptie, sarcina, nastere, viata de mamica, viata de familie, copiii nostri si viata noastra sociala! In plus, pe Forum bunicii si taticii au locurile lor speciale, in care sa discute de la 1 la 1.

Intrebam si ne sfatuim, legam prietenii si ne intalnim in parcuri, locuri de joaca sau pentru alte activitati cu piticii, cu familiile sau intre fete! Da, membrele forumului Bam-Bum si-au organizat de la iesiri pana la vacante impreuna. Si am fi foarte fericite sa ni te alaturi!

Da, copiii sunt cei care ne-au adus pe Forumul Bam-Bum si ne-au unit, dar recunoaste ca suntem femei si subiectele cum sunt moda, frumusetea, shoppingul, vacantele, cartile, filmele si hobbyurile raman pe lista intereselor noastre.  De aceea, nu lasam nimic nediscutat si daca am uitata ceva, deschide un topic nou pe Forum!
 
Afla ce se discuta chiar in aceste minute pe Forum! 

Subiecte active pe Forum

 

Gravidute Bam-Bum

de ieri, azi si maine

Femeile discuta despre Preconceptie, despre cele 9 luni magice de sarcina, si despre nastere. Te asteptam alaturi de noi, cu intrebari si sfaturi!

Foto: freedigitalphotos.net

 

Mamicile

Bam-Bum

Mamicile Bam-Bum, destepte si informate. Discutam despre noi, despre copiii nostri si familiile noastre dar si despre schimbari de look, frumusete, moda, shopping, cate si mai cate... Ne imprietenim si ne intalnim. Vrei sa ni te alaturi?

 

Copiii nostri

Bam-Bum

Creaza Jurnalul Bebelususlui tau! nscrie-ti copilul in minunatele Cluburi Bam-Bum, in functie de varsta. In plus, am creat topicuri pentru Mamicile de fetite si Mamicile de baietei. Ne sfatuim care sunt cele mai bune crese, gradinite si scoli pentru copiii nostri. Te asteapta o minunata lume a copiilor. 

 
 

Intre femei

pe Bam-Bum

Da, stam la povesti ca intre femei. AVem chiar si o Cafenea Virtuala Bam-Bum. Ne intereseaza frumusetea, shoppingul casa si gradina, gastronomia, psihologia, astrologia, jocurile si hobbyurile. Nu ocolim nici subiectele ce tin de dragoste si sex! 

Foto: freedigitalphotos.net 

 

Copilul saptamanii

Bam-Bum

Intre concursurile de pe Forum, acesta este nelipsit! Urmaresti tema propusa in saptamana curenta, postezi fotografia copilului tau in contextul temei date si ai sansa ca cel mic sa apara pe prima pagina Bam-Bum.

 

Bazarul

Bam-Bum

Bazarul este sectiunea dedicata membrilor Bam-Bum care vor sa vanda sau sa cumpere diverse obiecte. 

Foto: freedigitalphotos.net