ACASA  »  Familia ta  »  Relatia de cuplu  »  Injectiile cu acid hialuronic in punctul G

Categorii

 

SFATUL

 

Injectiile cu acid hialuronic in punctul G

Autor: Irina Mateescu 2013-04-29
Injectiile cu acid hialuronic sunt din ce in ce mai utilizate in chirurgia estetica. Acidul hialuronic se gaseste in forma naturala la noi in corp si se foloseste in chirurgia estetica pentru a reumple riduri si a oferi volum.

Astazi insa, acidul hialuronic se injecteaza si in zonele intime cu scopul de a spori placerea sexuala la femei.
 
Injectarea punctului G cu acid hialuronic
Acidul hialuronic se injecteaza prin intermediul mucoasei, direct in puntul G. Injectia se realizeaza cu anestezie locala si dupa aplicarea unui gel.
 
Interventia dureaza 15 minute si pacientii trebuie sa evite relatiile sexuale in timpul urmatoarelor zile.

Rezultatul interventiei va fi vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, astfel incat aceasta sa fie mult mai evidenta prin palpare. 

Nopti fierbinti prin injectarea punctului G
Rezultatul este o stare crescuta de excitabilitate in timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale.
 
Prin injectarea punctului G, femeile obtin o placere crescuta a actelor sexuale. Nu este vorba despre vreo minune, ci de un extra ajutor. Punctul G se stimuleaza depinzand de pozitia actului sexual. Astfel, punctul G devine mai accesibil si drept urmare, mai receptiv la placere, zona fiind stimulata indiferent de pozitia in care se realizeaza actul sexual.
 
Sursa: Creative Ideas