ACASA  »  Familia ta  »  Relatia de cuplu

Categorii

 

SFATUL

 

Relatia de cuplu

Relatia de cuplu este mai complexa de cand nu mai sunteti doar el si ea ci si mami si tati. A fi parintii unui copil insa nu inseamna sa renuntati la a-l mai gasi pe eros impreuna!

Nu uitati sa va alintati, sa va surpindeti unul pe altul si sa reinviati pasiunea in cuplu!

Foto: sonja-ridden.blogspot.com 

 

Injectia cu acid hialuronic

in punctul G

Acidul hialuronic se injecteaza si in zonele intime cu scopul de a spori placerea sexuala la femei.

 

Stabilirea paternitatii

model de actiune

Cum arata un model de actiune pentru stabilirea paternitatii in Romania.

 

DIvortul cu copii minori

prin notariat

Divortul la notar este o alternativa si pentru parintii cu copii minori, mai ales daca vrei sa ocolesti tribunalele  pentru binele tau, al sotului/sotiei si mai ales al copiilor. Durata divortului prin notariat este de 30 de zile (termen de reflectie acordat sotilor, pentru a se hotara asupra divortului).
 
 

Dilema parintilor divortati in 2012

Custodia comuna

Spre deosebire de legislatia anterioara care prevedea ca minorul urma sa fie încredintat unuia dintre parinti prin sentinta de divort, autoritatea parinteasca revine în comun ambilor parinti, in afara de cazul în care instanata decide altfel.

 

Regula conform Noului Cod Civil

Custodie comuna

Conform Noului Cod, exercitarea autoritatii parentale in comun post-divort devine regula, in timp ce custodia unica ramane exceptia de la noua regula.
Foto: Nannylookup.com

 

Custodia comuna

in Romania

In custodia comuna legala parintii au drepturi egale in luarea deciziilor cu privire la bunastarea copilului. Deciziile de zi cu zi se iau de catre acel parinte care are in grija pe copil la acel moment, in timp ce deciziile importante trebuie luate de comun acord.

 
 

Contractul prenuptial

cum se aplica

Avocat Marius Vicentiu Coltuc explica cum se aplica contractul prenuptial si conventia matrimoniala conform noului Cod Civil.

 

Intretine pasiunea

si dupa bebe!

Printre copii, programul incarcat si lupta inversunata de-a avea macar o noapte de somn linistit, sexul pica undeva la coada listei tale de prioritati. Gresit! Readu-l pe primul loc aplicand sfaturile noastre.
Foto: Herdaily.com  

 

Cele mai bune idei pentru

aniversarea de cuplu

Cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea cuplului nu costa mult, dar iti vor ocupa timpul si mintea. Aminteste-ti ca un cadou din suflet sau o idée originala la ceas de sarbatoare iti vor invigora relatia de cuplu. Hai, sa trecem la treaba!
Foto: Abho.com 

 
 

Sexul

in sarcina

Sexul in timpul sarcinii. Nu este un subiect tabu! "Este OK daca facem sex in timpul sarcinii?" sau " Bebe sufera daca facem dragoste cat sunt gravida?" sunt forme diverse ale uneia dintre primele intrebari pe care ti le pui cand afli ca aveti un bebe pe drum.

 

Fanteziile sexuale

barbatul mereu vanator

"Organul" principal sexual este creierul. Dorinta sexuala este mai intai psihica, cea fizica fiind materializarea celei dintai. Fanteziile ajuta la mentinerea si cresterea dorintei sexuale, la cresterea intimitatii si a vietii afective intre doi parteneri.
Foto: Freedigitalphotos.net 

 

Divortul

si copiii

Divortul implica din punct de vedere psihologic o serie de probleme pe de o parte ale sotilor care divorteaza si pe de alta a copiilor care sunt implicati.