ACASA  »  Familia ta  »  Animalele de companie

Categorii

 

SFATUL

 

Animalele de companie

Te-ai hotarat sa cumperi un caine sau o pisica pentru copilul tau? Te invitam sa citesti articolele dedicate animalelor de companie pentru a afla:

  • ce presupune un animal de companie 
  • care sunt avantajele si dezavantajele unui animal de companie.

Sau poate deja aveti un patruped ca mebru al familiei si te intereseaza sa afli mai multe despre el!


 

Cum ingrijim cainele

iarna

A venit sezonul rece si nu mai este mult pana la prima zapada. Pentru stapanii de caini, am cerut sfatul veterinarului in legatura cu ingrijirea de care animalutul vostru are nevoie pe timpul iernii. Sfaturi foarte interesante, te invitam sa le descoperi!
Foto: Flicker.com
 

 

Cele mai frecvente boli transmise de animalele de companie

Zoonozele

Oricat ati iubi un animal, chiar si ca pe un copil, totusi nu il tratati ca atare! Zoonozele provocate de ciuperci/miceti (fungi) sunt foarte greu de tratat corespunzator. Am cerut sfatul medicului veterinar dr. Cristian Dana in legatura cu cele mai frecvente boli pe care animalul nostru de companie ni le poate transmite. Citeste articolul, mai ales daca ai copii! 

 

E pregatit copilul pentru

animalul de comapanie?

Cui nu-i place un ghemotoc blanos care-ti face viata mai frumoasa? Pe langa factorul destresant pentru tine, micutul tau poate invata multe de pe urma animalutului vostru de casa. Dar, mai intai, trebuie sa-l inveti tu pe el cateva lucruri esentiale.

 
 

Ce animal de companie alegi

pentru copilul tau?

Ia in considerare atat plusurile, cat si minusurile pentru o decizie in cunostinta de cauza, adecvata categoriei de varsta careia ii apartine micutul tau.