ACASA  »  Familia ta

Categorii

 

SFATUL

 

Familia ta

Familia ta se mareste odata cu venirea pe lume a primului nascut. Afla tot ce te intereseaza despre:

Foto: Healthymealplans.biz
 

De ce mint copiii

Ce sa faca parintii

De ce mint copiii? De ce bataia nu dezvata un copil de minciuna? Doua intrebari la care orice parinte doreste sa afle raspunsuri iar noi le-am pregatit pentru tine!

 

Decalogul unui

tata de nota 10

Tatii au rolul lor foarte important in cresterea copiilor. Iar modul in care ei reusesc sa-si joace acest rol influenteaza radical evolutia copiilor. Cel mai important este ca tatii si copiii sa ajunga sa faca echipa.

 

10 sfaturi practice

pentru parintii furiosi

Cum sa evitati izbucniri si crize de nervi de fata cu copiii.

 
 

Cum ingrijim cainele

iarna

A venit sezonul rece si nu mai este mult pana la prima zapada. Pentru stapanii de caini, am cerut sfatul veterinarului in legatura cu ingrijirea de care animalutul vostru are nevoie pe timpul iernii. Sfaturi foarte interesante, te invitam sa le descoperi!
Foto: Flicker.com
 

 

Contractul prenuptial

cum se aplica

Avocat Marius Vicentiu Coltuc explica cum se aplica contractul prenuptial si conventia matrimoniala conform noului Cod Civil.

 

Cele mai frecvente boli transmise de animalele de companie

Zoonozele

Oricat ati iubi un animal, chiar si ca pe un copil, totusi nu il tratati ca atare! Zoonozele provocate de ciuperci/miceti (fungi) sunt foarte greu de tratat corespunzator. Am cerut sfatul medicului veterinar dr. Cristian Dana in legatura cu cele mai frecvente boli pe care animalul nostru de companie ni le poate transmite. Citeste articolul, mai ales daca ai copii! 

 
 

Trabucul – un pericol la fel de mare

ca tigarile

Romania, peste 20% dintre adolescentii cu varsta cuprinsa intre 13 şi 15 ani fumeaza zilnic potrivit unui raport al Bancii Mondiale. Dastele sunt ingrijoratoare!

 

Planetele

retrograde

Planetele retrograde il conecteaza pe individ cu karma sa si-l determina sa retraiasca fara incetare aceleasi situatii, sa intalneasca mereu aceleasi persoane (cunoscute in alte vieti). Afla ce determina fiecare planeta retrograda.
Foto: Inlightimes.com

 

Previziuni astrale: aprilie, mai

2009

Previziunile astrale pentru lunile aprilie si mai 2009. Afla ce se anunta pentru nativii fiecarei zodii!

 
 

Previziuni astrale: ianuarie februarie, martie

2009

Previziuni astrale: ianuarie februarie, martie 2009. Ce anunta horoscopul pentru primele 3 luni din 2009.

 

Metoda Mifne - terapie pentru autism

copilul si familia sa

Caracterizat printr-o diversitate extrem de mare de manifestari autismul infantil constituie o problema majora a psihiatriei si psihologiei contemporane. Chiar daca nu putem vorbi azi de vindecarea autismului, recuperarea partiala a unor cazuri, ca urmare a interventiei in plan medical si psihologic este o certitudine incurajatoare.

 

Violenta in familie

bataia copilului

Bataia nu este rupata din rai. Furia, frustrarea, frica parintilor, manifestata prin violenta fizica, verbala sau emotionala asupra copilului genereaza un comportament pozitiv atata vreme cat adultul este de fata si nu pe termen lung. Afla de la specialistul in psihoterapie la ce riscuri iti expui copilul pentru tot restul vietii daca alegi sa il pedepsesti cu violenta!
Foto: realage.com