ACASA  »  Familia ta

Categorii

 

SFATUL

 

Familia ta

Familia ta se mareste odata cu venirea pe lume a primului nascut. Afla tot ce te intereseaza despre:

Foto: Healthymealplans.biz
 

Alunitele cancerigene

depistare

Detectarea precoce a cancerului de piele poate fi un pas salvator, mai ales in cazul unor forme extrem de periculoase, cum ar fi melanomul si carcinomul cu celule scuamoase. Dr. Laurentiu Vladau, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie, ne ofera detalii pretioase.
 
 

Tratarea scoliozei

prin terapia Schroth

La curiozitatile noastre despre beneficiile si conditiile realizarii Terapiei Schroth, ne-a raspuns Catalin Roman, fizioterapeut in cadrul Centrului de fizioterapie TERAPIE PENTRU MISCARE.

 

Scolioza depistarea precoce

si mituri false

Boala afecteaza in special fetele (80% din cazuri) si apare, de regula, la vârsta pubertatii. Pentru a diagnostica din timp scolioza, când ea poate fi mai usor reabilitata, specialistii recomanda ca parintii sa isi aduca copiii la un consult si o evaluare posturala in jurul vârstei de 8 – 10 ani. Afla mai multe!

 
 

Mancatul compulsiv

prieten fals

Inca o zi stresanta la birou sau acasa in care singurul aliat iti este prajitura din farfurie? Desi pare a fi prietenul care nu dezamageste niciodata, acest refugiu emotional, pe care tot mai multe persoane il gasesc in bucatarie, poate fi inceputul unui cerc vicios.

 

Sa ii invatam pe copii

sa ierte

Aveati curaj sa le spuneti parintilor adevarul sau erati tentati sa va ascundeti, sa disimulati atunci cand ii dezamageati? Va simteati protejati si in siguranta in relatia cu parintii, orice ati fi facut, sau va era teama de reactiile lor, de impulsivitatea lor, cand incalcati anumite asteptari sau reguli familiale?

 

Monturile

cum le tratam

Monturile reprezinta deformari ale incheieturii degetului mare de la picior, care afecteaza in general femeile intr-un numar mai mare decat barbatii. Dintr-un procent de 90% femei care poarta pantofi incomozi, 60% prezinta monturi. Cum le tratam?

 
 

Barbatul Berbec

Ce sa astepti de la el

Barbatul din zodia Berbecului: cum este el, la ce sa te astepti din partea lui si in cazul unei relatii cu el.

 

Femeia Berbec

Ce sa te astepti de la ea

Afla ce sa te astepti de la femeia Berbec, ce-i place si ce-i displace, daca ai sanse sa ramai intr-o relatie cu ea si in ce context.

 

Berbecul

Cum il recunosti

Afla cum sa recunosti un berbec si ce sa astepti de la o relatie cu acest nativ. Trasaturile principale ale berbecului, fie el femeie sau barbat, cum reactioneaza in situatii de viata, cum sta la capitolul sanatate etc. 

 
 

Injectia cu acid hialuronic

in punctul G

Acidul hialuronic se injecteaza si in zonele intime cu scopul de a spori placerea sexuala la femei.

 

Depresia

reactiva

Principalii 10 factori declansatori ai depresiei reactive: decesul sotului/sotiei, divortul, decesul unui membru apropiat al familiei, separarea maritala, ranirea sau boala personala severa, pierderea serviciului, condamnarea la detentie, decesul unui prieten apropiat, sarcina, reajustarea in afaceri. 

 

Ego-ul zodiei tale

cat de egoist esti

O calatorie in lumea celor 12 EGOURI corespunzatoare celor 12 zodii. Va asteptam sa facem impreuna cunostinta cu masca cea mai mai greu de inlaturat, propriul EGO!