ACASA  »  Despre noi

Categorii

 

SFATUL

 

Despre noi

Povestea Bam-Bum.ro incepe in iarna anului 2008, cu doua mamici: una de fetita: Mamica de Bam si una de baietel: Mamica de Bum.

Bam - Bum s-a nascut pe 8 decembrie 2008, in urma unei dorinte de-a avea un loc de "intalnire" cu prietenele si nu numai. Au pus tot sufletul atat administratorii si moderatorii, cat si cei care au muncit la crearea si structurarea lui si cei care au umplut deja atatea pagini.

Desi Bam-Bum a fost gandit initial ca un forum dedicat mamicilor destepte si informate, am avut placerea ca in timp atat tatici cat si bunici sa se ni se alature cu sfaturi si pareri legate de experienta nemaipomenita care incepe odata cu conceperea unui nou membru al familiei. In afara de informatiile legate de copii, mamici, bunici si tatici, un loc de „chit-chat”, forumul ofera membrilor, periodic, informatii de actualitate din: sanatate, social, arta si cultura, tendinte in moda etc: www.bam-bum.ro/forum.

In plus, Bam-Bum a avut din decembrie 2008 si pana in septembrie 2011, sectiunea de Blog, cu articole cele mai cautate subiecte in randul parintilor: copiii, familia, evenimentele, sfaturi de crestere a copiilor etc.

Dupa 30 de luni in care parintii isteti au apelat la www.bam-bum pentru informatii atractive si utile despre familie si copii, a venit vremea ca si ei, si noi – echipa Bam-Bum – sa trecem la urmatorul nivel.

Incepand de astazi, 12 septembrie 2011, www.bam-bum.ro se relanseaza intr-un format nou, cu o structura editoriala pe masura. In cele 10 sectiuni introduse, ne vom tine publicul, dar si colaboratorii la curent cu ultimele noutati despre conceptie, sarcina, dinamica familiei, relatia de cuplu, evenimente importante (nunta, botez), acompaniate de categorii speciale de continut – Timp liber, Gastronomie, Moda, Frumusete, Casa ta.

Cu alte cuvinte, informatia de pe www.bam-bum se diversifica si extinde, cuprinzand acele paliere ale vietii de familie despre care publicul nostru si utilizatorii fideli ai forumului Bam-Bum isi doreau sa citeasca mai multe pe website-ul lor preferat.

Ne mandrim, asadar, cu o noua revista online si cu o platforma de forum in continua dezvoltare.

 Va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. de presa, noutatile si stirile care-si vor gasi cu siguranta locul pe noul www.bam-bum.ro.

Va multumeste,
Echipa Bam-Bum.ro