ACASA  »  Copilul tau  »  Scolari si adolescenti (7-18 ani)

Categorii

 

SFATUL

 

Scolari si adolescenti (7-18 ani)

Au zburat anii si deja copilul tau merge la scoala. Afla cu ce probleme te poti confrunta la varsta curpinsa intre 7 si 18 ani si cum sa le rezolvi.

Articolele Bam-Bum despre scolari si adolescenti iti vor raspunde la cele mai variate intrebari, de la cele despre inscrierea la scoala si examenele pe care copilul trebuie sa le sustina si pana la cum sa faci fata primei relatii a copilului tau ajuns deja la adolescenta.

Foto: freedigitalphotos.net

 

Drumul catre succes e pavat cu

povesti care te inspira

De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau!

 

Violenta in scoli

de ce se bat copiii?

Am rugat-o pe Andreea Biji, psiholog Salvati Copiii, sa raspunda pentru Bam-Bum la intrebarile referitoare la violenta in scoli. Afla cum si de ce se manifesta violent copiii intre ei, pentru a sti cum sa procedezi. 

 

Ii iei sau nu

telefon mobil?

Jocurile preferate ale scolarilor secolului 21 sunt Playstation, Wii ori iPad. Cu atata tehnologie in jur, cand, de ce si mai ales in ce conditii ii iei copilului tau un telefon mobil?
Foto: Thehiphopupdate.com 

 
 

Ii place un coleg de scoala

Tie cum iti place asta?

Comunicarea cu copilul tau este esentiala, mai ales atunci cand afli ca fiorii dragostei incep sa i se strecoare in suflet. Caci de tine depinde in mare parte daca experienta va fi o placere ori un cosmar.
Foto:Journaloftashaslife.blogspot  

 

Inscrierea la

Scoala

Deja au trecut primii 6-7 ani din viata copilului tau. Inarmeaza-te cu putina rabdare si informatiile din acest articol pentru a trece cu bine de inscrierea la scoala.