ACASA  »  Copilul tau  »  Sanatatea copilului tau  »  Uleiuri esentiale BIO pentru purificarea aerului din camera copilului

Categorii

 

SFATUL

 

Uleiuri esentiale BIO pentru purificarea aerului din camera copilului

Autor: Irina Mateescu 2011-11-28
Uleiurile esentiale BIO ajuta la purificarea aerului din camera copilului, avand totodata proprietati calmante. In anotimpul rece aceste uleiuri esentiale bio ii pot oferi o iarna senina micutului tau, protejandu-l de bolile iernii! Le-am descoperit recent desi in Franta aceste uleiuri  sunt folosite de multa vreme cu efecte benefice extraordinare.

Este o adevarata arta, indelung studiata, dupa care uleiurile esentiale bio sunt selectionate si combinate. Natural Paris a adus in Romania aceste produse 100% Bio, cu ingrediente provenite din agricultura biologica.Ulei esential bio zen hiver copii

Pentru copii dumneavoastra: ZEN Hiver pentru Copii, de la Florame. Cel mai bun ulei esential 100% Bio pentru difuzie, care va ajuta sa aveti o iarnaZen!  Florame, specialist in uleiuri esentiale biologice, a selectionat cu atentie pentru compozitia sa Zen Hiver pentru Copii, un complex de uleiuri esentiale BIO de Lemn de Trandafir, Lavanda si Mandarina verde pentru calitatile lor purifiante si calmante. Un parfum dulce si delicat pentru un aer pur si proaspat. Parfumul este dulce si fin.

  1. Ulei esential de Lemn de Trandafir: parfum dulce de flori. Anti-infectios si anti-micotic, este ideal pentru a reimprospata aerul.
  2. Ulei esential de Lavanda: parfum proaspat de flori. Antiseptic, anti-infectios, antiviral si antiinflamator.
  3. Ulei esential de Mandarina verde: parfum fructat si delicat. Antiseptic si calmant. 

Mod de utilizare
Pentru a combate mai bine bolile iernii, purificati in mod regulat aerul din incaperea dumneavoastra cu aceasta compozitie de Uleiuri Esentiale cate 5 minute o data la 2 ore. Nu difuzati niciodata incontinuu. Faceti aceasta operatie de mai multe ori pe zi in perioadele de epidemii sau la schimbarea anotimpurilor.

Avertizari: 
Nu utilizati in preajma femeilor insarcinate sau care alapteaza, sau in preajma copiilor mai mici de 7 ani.