ACASA  »  Copilul tau

Categorii

 

SFATUL

 

Copilul tau

Copilul este centrul universului intregii familii. Ti-am pregatit o serie de articole, grupate pe categorii de varsta ale copilului, din care sa te informezi in legatura cu: sanatatea si cresterea sanatoasa, alimentatia, educatia, jocurile si jucariile, activitatile, personalitatea si comportamentul copilului tau, fie ca este

  1. Nou-nascut / Bebelus (0 - 12 luni)
  2. Copil mic (1-3 ani)
  3. Prescolar (3-6 ani)
  4. Scolar sau Adolescent.

Poti alege si direct articolele despre 

6. 
Sanatatea copilu
lui tau
7. Adoptie


Foto:
Freedigitalphotos.net

 

Prima baita

a bebelusului

"Cand facem bebelusului prima baita?", "Cum il spalam, cat timp, de ce anume avem nevoie, care ar trebui sa fie ritualurile?" Multe intrebari al caror raspuns speram ca-l veti gasi in randurile urmatoare.

 

Alimentatia bebelusului

in primele luni de viata

Nimic nu este mai bun decat laptele matern” este sloganul pe care il promoveaza acum toate campaniile publicitare media, iar cu exceptia catorva putine cazuri aceasta afirmatie este in totalitate adevarata.

 

Diversificarea

alimentatiei

Diversificarea este primul pas spre obtinerea unei independente alimentare, pana acum copilul fiind total dependent de mama (se pleaca de la premisa ca si introducerea laptelui formula inseamna tot diversificare).

 
 

Ii place un coleg de scoala

Tie cum iti place asta?

Comunicarea cu copilul tau este esentiala, mai ales atunci cand afli ca fiorii dragostei incep sa i se strecoare in suflet. Caci de tine depinde in mare parte daca experienta va fi o placere ori un cosmar.
Foto:Journaloftashaslife.blogspot  

 

Inscrierea la

Scoala

Deja au trecut primii 6-7 ani din viata copilului tau. Inarmeaza-te cu putina rabdare si informatiile din acest articol pentru a trece cu bine de inscrierea la scoala.

 

Inscrierea la

gradinita

Cateva sfaturi utile despre inscrierea la gradinita - alegerea gradinitei, analizele si actele necesare.