ACASA  »  Casa ta  »  Tendinte in amenajari  »  Dressingul - o necesitate

Categorii

 

SFATUL

 

Dressingul - o necesitate

Autor: Madalina Pamfil 2011-09-12
Dressingul este un element foarte important in casa atunci cand vrem sa profitam la maxim de fiecare centimentru al locuintei noastre, pentru a avea cat mai mult spatiu dar in acelasi timp, si o locuinta cu simt estetic si comfortabila.
 
Dressingul este un spatiu compartimentat, alocat in principal pentru garderoba, imbracaminte ori accesorii.

Dressingul se poate contrui din mai multe materiale: PAL, lemn masiv sau, mai nou, din gips-carton (rafturi de diverse marimi inchise cu usi). Compartimentarile pot fi inchise cu usi glisante, din PVC, sau culisante din lemn lemn masiv de cires, nuc sau stejar. 
 
Magazinele online de mobila la comanda ne ofera diverse modele de dresinguri. Din punct de vedere al structurii, pe piata exista dressinguri demontabile sau fixe.

Pentru a economisi spatiu, ne intalnim tot mai des cu ideea placarii usilor dressingului cu oglinzi, acestea creand in acelasi timp, un efect luminos. 

In încaperile mari este de preferat un dressing elegant. Pentru cele mici, ar fi indicat sa optezi pentru unul cu  usi glisante. De altfel, astazi dressingul poate contribui in incapere ca element de decor. Un dressing in culori contrastante pe un perete, o textura diferita etc. 
 
Un dressing ofera o multitudine de amenajari : spatii pentru agatat haine, sertare, cosuri pentru rufe, un suport pentru pantaloni. Ar fi preferabil ca dressingul sa fie realizat la comanda, in functie de preferintele si necesitatile dvs.
 
Daca va decideti sa schimbati vechiul dulap cu un dressing, trebuie sa luati in considerare realizarea acestuia la comanda, in functie de nevoile si necesitatile dvs, dar si in functie de locul unde doriti sa fie amplasat in locuinta, astfel incat sa obtineti cat mai mult spatiu liber.
 
Da frau liber creativitatii si adu un plus de noutate casei voastre!

Foto: Anunturipublicitare.ro, Lemariage.ro, Casamea.ro