ACASA  »  Cariera ta  »  Parintii si cariera  »  Motor cautare joburi

Categorii

 

SFATUL

 

Motor cautare joburi

Autor: Bam-Bum.ro 2016-03-08
Sigur voua, Mamicilor care va intoarceti la serviciu sau care pur si simplu cautati un (alt) loc de munca, aceste informatii despre un motor de cautare a job-urilor la nivelul Romaniei dar si la nivel international va vor fi foarte utile.

Iata ce am aflat noi despre Neuvoo.ro  este unul dintre cele mai mari motoare de cautare de locuri de munca din Romania. Avand punctul de pornire in Canada, unde numele sau este sinonim cu “cautare loc de munca”, numara mai mult de trei ani in domeniul de elita. Cele 15 milioane de locuri de munca pot fi gasite peste tot in lume, prin computerul sau telefonul personal, ceea ce face neuvoo sa fie considerat cel mai eficient mod de a-ti construi cariera.
 
De ce Neuvoo si nu un alt site: cautarea pe site-uri diferite, ziare si agentii de plasare a fortei de munca adauga mai mult stres in aceste vremuri obositoare.  Pe neuvoo.ro gasiti toate locurile de munca indexate de pe toate site-urile cu oferte de munca. In acest fel, utilizatorul nu are nevoie sa deschida mai mult de un site web, doar site-ul neuvoo.
 
Si daca nu gasesti in Romania ceea ce doresti? Atunci, cu siguranta, vei gasi in celelalte 48 de tari in care Neuvoo este prezent. Somajul in Romania este cu siguranta mare, si multi sunt in cautare de oportunitati in strainatate pentru o noua fila in viata si cariera lor. Neuvoo si-a deschis usile in Europa, America precum si in tari ca Emiratele Arabe Unite si Japonia. 
 
Sunt angajator si vreau sa postez oferta mea de munca: cu Neuvoo realizezi promovarea locurilor tale de munca in modul cel mai direct, rapid si eficient. Niciodata nu a existat un proces atat de simplu la publicarea unui job. Poti vedea in termen de doua minute locul de munca publicat si directionat catre candidatii corespunzatori. De asemenea, sistemul de newsletter al Neuvoo promite sa aduca angajatorii cu candidatii chiar si mai aproape. 
 
NEUVOO – cautarea unui loc de munca incepe aici!