ACASA  »  Cariera ta  »  Parintii si cariera

Categorii

 

SFATUL

 

Parintii si cariera

A fi parinte si a avea o cariera este o aventura. Am pregatit pentru tine articole cu informatii care sa te ajute sa imbini cariera cu meseria de parinte!
Primul sfat: invata sa ceri ajutorul cand nu mai faci fata! 

Foto: freedigitalphotos.net 

 

Motor cautare joburi

in Romania si in lume

Sigur voua, Mamicilor care va intoarceti la serviciu sau care pur si simplu cautati un (alt) loc de munca, aceste informatii despre un motor de cautare a job-urilor la nivelul Romaniei dar si la nivel international va vor fi foarte utile.

 

Cum iti infiintezi

propria societate

Cum iti infiintezi propria societate in 2015, pas cu pas si tarif cu tarif.

 

Povesti cu mamici de succes:

Azaris Fashion

Continuam seria interviurilor cu antreprenoare de succes din Romania! A venit momentul sa o cunoastem impreuna pe Aleksandrina, mamica fericita a 3 baieti grozavi și o femeie de afaceri extraordinara! Despre pasiunea pentru pantofi si Azaris Fashion, o afacere online care creste vazand cu ochii si cateva secrete extraordinar de utile!

 
 

Povesti cu mamici de succes

Studio Galapagos

Va fac cunostinta cu Irina, actritasi o prospata si foarte tanara mamica extraordinara, care a reusit sa impleteasca talentul ei actoricesc cu cel pedagogic si o viziune proaspata asupra educatiei si dezvoltarii personale, prin arta, creand Studio Galapagos, locul in care copiii si adultii isi dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare si de socializare prin cursurile de vorbire, actorie, balet si pictura, care le sunt dedicate.

 

Povesti cu mamici de succes

Sara Creations

Petronela este o femeie si o prospata mamica minunata care si-a identificat pasiunea pentru flori, decoratiuni si broderie manuala si a transformat-o intr-o afacere de succes: Sara Creations.

 

Antreprenoriat de succes pentru ca

este mama

Ideea de business i-a venit pentru ca este mama si si-a dorit o scoala mai buna si mai sigura pentru fiica ei. A ajuns sa creasca in doar 4 ani o companie de peste 12 milioane de lire pe an!