ACASA  »  Cariera ta

Categorii

 

SFATUL

 

Cariera ta

Am pregatit pentru parintii de cariera, sfaturi utile pentru a imbina fericit viata de familie cu cea de la serviciu si cele mai importante articole despre legislatia din domeniu! 
Foto: more4kids.info 

 

Materiale textile superbe

de la Fabrix.ro

De unde sa iei materiale textile moi si placute la atingere, care au in acelasi timp tinuta, astfel ca le poti folosi pentru a crea haine, decoratiuni, jucarii, pentru tapitat mici obiecte de mobilier, pentru patchwork sau orice altceva te inspira.

 

Motor cautare joburi

in Romania si in lume

Sigur voua, Mamicilor care va intoarceti la serviciu sau care pur si simplu cautati un (alt) loc de munca, aceste informatii despre un motor de cautare a job-urilor la nivelul Romaniei dar si la nivel international va vor fi foarte utile.

 

Cum iti infiintezi

propria societate

Cum iti infiintezi propria societate in 2015, pas cu pas si tarif cu tarif.

 
 

Concediul fara plata

dupa concediu crestere copil

Salariatul are dreptul la concediu fara plata, pe care angajatorul nu il poate refuza, dupa expirarea perioadei de un an a concediului de crestere a copilului. 

 

Povesti cu mamici de succes:

Azaris Fashion

Continuam seria interviurilor cu antreprenoare de succes din Romania! A venit momentul sa o cunoastem impreuna pe Aleksandrina, mamica fericita a 3 baieti grozavi și o femeie de afaceri extraordinara! Despre pasiunea pentru pantofi si Azaris Fashion, o afacere online care creste vazand cu ochii si cateva secrete extraordinar de utile!

 

Povesti cu mamici de succes

Studio Galapagos

Va fac cunostinta cu Irina, actritasi o prospata si foarte tanara mamica extraordinara, care a reusit sa impleteasca talentul ei actoricesc cu cel pedagogic si o viziune proaspata asupra educatiei si dezvoltarii personale, prin arta, creand Studio Galapagos, locul in care copiii si adultii isi dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare si de socializare prin cursurile de vorbire, actorie, balet si pictura, care le sunt dedicate.

 
 

Povesti cu mamici de succes

Sara Creations

Petronela este o femeie si o prospata mamica minunata care si-a identificat pasiunea pentru flori, decoratiuni si broderie manuala si a transformat-o intr-o afacere de succes: Sara Creations.

 

Antreprenoriat de succes pentru ca

este mama

Ideea de business i-a venit pentru ca este mama si si-a dorit o scoala mai buna si mai sigura pentru fiica ei. A ajuns sa creasca in doar 4 ani o companie de peste 12 milioane de lire pe an!

 

Procedura recunoasterii unei hotarari straine

in Romania

Daca aveti o hotarare judecatoreasca pronuntata in strainatate (hotarare de divort, hotarare de incredintare a minorului, tec.) sau un alt act incheiat in strainatate ( o casatorie incheiata intr-un stat strain, un act de nastere al copilului, etc.) avocatii va pot ajuta formuland in instanta o actiune astfel incat hotararea sau actul dvs sa fie recunoscute si sa-si produca efectele in Romania.

 
 

Concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului in 2012

in 2012

In prezent exista sase tipuri de concedii pentru cresterea copiilor, iar indemnizatiile aferente se vor stabili in raport de un indice social de referinta (ISR). Afla care sunt optiunile tale, in funtie de durata concediului de ingrijire a bebelusului.
Foto: Cosmosmagazine.com

 

Noua lege privind concediul maternal

aplicabila in 2012

De la inceputul acestui an legea privind concediul pentru ingrijirea copilului mic s-a modificat. Vestea buna este ca mamele care inainte de a naste aveau un salariu mare, vor primi acum 85 % din veniturile realizate.
Foto: Marvelousmommy.com

 

Ce este

alocatia europeana

Romanii care lucreaza in strainatate trebuie sa-si cunoasca drepturile! Casa de avocatura Coltuc ne-a explicat ce este alocatia europeana si cum pot copiii celor care lucreaza in strainatate sa beneficieze de ea.